Turkakebaking og mattørking må til, selv på godværsdager. Med nyinnkjøpt fryser kan vi bare slå oss løs med sukker, egg og smør. Litt korn og mel går også med. :)
Må få takke Katrine og Halvar for lånet av den fantastiske Ezidri-tørkemaskina! Den sørger for noen etterlengta hjemmelaga måltider underveis. Sikkert ikke å forakte etter å ha spist seg lei på frysetørret mat.
Her står vidunderet i vinduskarmen og durer. Godt vi ikke har en ett-roms.
Hehe. Sånn har jeg brukt noen ganger til å tørke sopp. Må si det blir en liflig aroma i huset i noen dager da. Hvordan var det med kjøttdeig???
SvarSlettSå utrolig kult! Gleder meg til å "følge" dere! Ps: Kan dere legge ut oppskrift på den turkaken? Den så veldig bra ut å he med på tur. (Selv litt kortere turere i Nordmarka.. hehe) Lykke til!
SvarSlettKlem Ingvild
Fy flate jeg er rimelig misunnelig! Håper dere får en fantastisk tur, gleder meg stort til å lese oppdateringene på bloggen.
SvarSlettGod tur!
Hilsen Christian
Kult med blogg, vi skal følge dere! Dette blir moro!
SvarSlettHilsen Line og Steffo