Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

mandag 21. mars 2011

Vel framme i Olderfjord.

Igår søndag, ble det en kort dag, og vi ankom Olderfjord i tolv-tida. Vi hadde tenkt å leie en hytte på campingen, men vertinnen syntes det var mye mer praktisk at vi fikk et hotellrom istedet, til samme pris. Hotellet har ikke offisielt åpnet for sesongen ennå, så vi har det helt for oss selv. TV-stua har vi dekt med alskens vått, telt, soveposer, jakker etc til tørk over natta. Selv har vi fått gredd hår og dusja, og tusler nå rundt i det rene settet med ullundertøy - deilig! Tiden går med til å lege gnagsår, reparere litt utstyr, lese bok, sjekke facebook/mail/bank/nyheter, og proviantere litt på Lind & Sønn AS (bensinstasjon/butikk/post/pølsebu). Igår hadde de to timer søndagsåpent, og vi fylte handlekurven med ferskmat og snop. :)

Det ble wienerpølse til middag, mmmm! Kroa her er vinterstengt, og i hotellet har vi bare en vannkoker å hjelpe oss med. Men det ble middag likevel, og pølse i brød smakte helt fortreffelig!
















Håret var igår i en egen klasse hva angår fett og floker. En fin anledning til å anlegge rasta, men det var foreløpig nok med den ene rastaen Torill hadde. Når håret blir sånn etter 8 dager, hvordan blir det da etter 18??

3 kommentarer:

  1. Haha, jeg forventer jevnlige oppdateringer med bildet av håret til Torill! Det der er et eksperiment vi jenter sjelden utsetter oss for frivillig, kjekt å se effektene! God tur videre, vi følger dere på bloggen :)

    Hilsen Line (og Steffo hilser selvsagt)

    SvarSlett
  2. skal jeg booke en frisørtime hos torunn til deg uti oktober? ;)

    SvarSlett
  3. Hei

    Ser dere har kommet i gang. Håper dere koser dere med å være ute hver dag. Ønsker dere alt vel videre på turen. Hilsen Michael R.H.

    SvarSlett