Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

torsdag 7. april 2011

Ahhh... hviledag på hotell!

Igår kom vi fram til Kautokeino, og tok inn på Thon Hotell. Stilfullt hotell bygget i 2008, og vi koser oss med all luksusen. Igår spiste vi 3-retters middag som avslutning på turen med Pappa Hovd, fabelaktig sami-tapas og røkt reinsdyrsstek. Og creme bruleet. M-m-m. Pappa Hovd vendte nesa mot Alta og så Gardermoen idag tidlig, men vi er her en dag til og får ordnet utstyr som skal tørkes og vaskes. Imellomtida tar vi en strekk på senga, eller en tur i saunaen.. :)

Vi fikk også besøk av en rækandes fant på hotellrommet. Narve (som vi gikk på folkehøyskole ilag med) var på jobb på vidda, og tok turen innom. Trivelig! Forhåpentligvis ser vi han igjen i Dividalen om ei ukes tid.

Imorgen setter vi kursen mot Abisko, og satser på å bruke ca 10 dager dit, om været og føret tillater det. Siste dagene har vi hatt litt gjennomslagsføre, og har vært glad for å finne scooterspor. Hadde vært fint om vi fikk kaldvær og nysnø! Ellers blir det bare svenska scooterleden.

Vi bekymrer oss litt for siste del av etappen, nå som det viser seg at det er dårlig snø i år (har ikke vært noe mildvær før nå), og at våren kommer så tidlig. Håper den må tenke seg om en gang til før den setter inn støtet. Vi har muligheten til å ta toget fra Abisko til Narvik, hvis det blir håpløst, men vi håper såklart på å gjennomføre som planlagt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar