Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

fredag 24. juni 2011

Nattpadling

Som selvutnevnte godværspadlere, padler vi når godværet kommer, selv om det innebærer å padle nattestid. Etter noe røff sjø i forigårs, venta vi igår med å padle til kl halv tre, da det så roligere ut. Men bare vi kom forbi øyene, viste Folda sitt sanne jeg, og vi ble så i tvil at det ikke var noen tvil om at vi skulle til land. I Breidvika spiste og tenkte vi, og sjekka storm.no. Vinden skulle løye til 0m/s ved midnatt, og kl seks la vi ut igjen i helt greie bølger. Sola skinte, og da vi kryssa Folda via Hjartøya var fjorden helt stille. Vi bestemte oss for å utnytte været på en ellers utsatt strekning, og gikk iland bare for å spise middag i elleve-tida. Fisken spratt og ba om å bli fiska, men vi tok en kjapp dry-tech istedet (som smakte fortreffelig). Mikkel Rev kom og lurte på hva som skjedde, og vi savnet brått Primus.

Sola var med oss til midnatt, da kom det en sky.. Men det var kjempefine padleforhold, og vi klemte på. Så noen rester etter bål her og der og hørte en fest langt borte da vi glei forbi Kjerringøy. Rart å være i såpass bebygde strøk uten å se noe aktivitet. Vi fant ut at vi ville over til Festvågsida før vi slo leir, men på slutten var vi ganske trøtte. Så både ørn og sprellende fiskestim uten å være videre imponert. Var bare tanken på soveposen som dreiv oss over den siste fjorden kl 05. Men flott var det! Nå, vel uthvilte, setter vi snart kursen mot Bodø, så blir det vel hotell en natt for å feire skattepengene som kom.. :)

1 kommentar:

  1. Kos dere på hotell!!! Velfortjent! ;)God helg!
    Klem fra Linnea, Terje og Maria

    SvarSlett