Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

onsdag 22. juni 2011

Vill, vakker og våt!

O hoi! Nordlandkysten er vill, vakker og våt! Har til nå hatt tre dager i medvind, og en i motvind. Og regn! Idag tok det ca tre timer før rosinfingrene forsvant.. :) Tørrdraktene fungerer utmerket, og vi har det fint i kajakk. Ellers finner vi stadig naturskjønne steder å campe på, her er et bilde fra Brennvika der vi sov igår: 

Kan bare tenke oss hvor fint det hadde vært i solskinn. Nå har vi Vetøy, med sandstrand og blomstereng, helt for oss selv. Skulle ha kommet litt lenger idag, er halvveis til Bodø. Men motvind er motvind. Ifølge væremeldingen var det verst idag, så vi får se imorgen. 

2 kommentarer:

  1. Ønsker dere solskinn, knallblå himmel og masse masse deilig medvind videre på turen!:)
    God tur videre!;)
    Hilsen Linnea, Maria og Terje

    SvarSlett
  2. Fantastiske bilder og tur Jonas! Dere er jo bare knalltøffe. Modige -med tunnelgåing og alt. Men kan tenke meg det er vakkert på denne tiden med midnattsolen i nord. Ha en fortsatt fantastisk reise og kos dere! Gøy å se bilder og lese om turen. Klem fra Kari ps skulle hatt en liten leonberger til å dra pulken da :-)

    SvarSlett