Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

onsdag 20. juli 2011

The End 2

Framme i Rørvik, og vel innlosjert i feriehuset til fam Forsberg. (Takker for gjestfriheten..) Imorgen tar vi Hurtigruta til Ålesund, og får bytta kajakkutstyr med storsekk og fjellsko hos broren til Torill. Etter sommerens siste bryllup regner vi med å være igang og gå i starten av august. Opprinnelig plan var å padle til Kristiansund, men det utgår pga logisikkutfordringer med kajakkene. Vi gleder oss til å ta fatt til fots, og å kunne bevege seg også i vind over 5 sekundmeter..

Oppsummering siden sist:
Etter Vega har vi hatt mange fine dager, men litt vind. Vi padla via Ylvingen før vi kryssa over til Torget og omegn i blank nattsjø og rød måne. Torghatten hadde hull, som forventa. :) Fikk superflo en kveld, og måtte flytte teltet lenger opp før me la oss. Jonas hadde bursdag 16. og me var innom på Sømna kro og feira med rømmegrøt. Sol og medvind ga oss noen flotte dager mot Rørvik, og når knotten holdt seg vekk var det heilt fantastisk. Nådde Rørvik på tirsdag, og kvitta oss med all pant og avfall. Rart å være ferdig å padle, men vi er klar for fjellvandring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar