Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

tirsdag 2. august 2011

AvgåreKåre!

Nå setter vi oss straks på nattoget til Trondheim, og imorgen er vi igang med fot-etappen fra Røyrvik. Vi er litt etter skjema tidsmessig, så det spørs om vi kommer helt til Lindesnes i år. Og særlig siden vi er såpass bedagelig anlagte som vi er.. :) Har funnet ut at vi heller koser oss og tar det med ro, enn å pushe på for å komme fram. Veien er målet, og vi har sagt helt fra begynnelsen at norge på langs kun er et middel for å være lenge ute, og ikke et mål i seg selv.


Primus blir også med nå, det blir stas! Vi har 5 kilo hundemat i sekken, så det skal ihvertfall ikke stå på det.. :) Muligens første Border Terrier sponset av Royal Canin på npl-tur! Håper han ikke blir for sårføtt eller sliten. Skal ta det med ro i starten, mens vi blir vant med å gå langt alle tre.

Men nå må vi dra for å rekke toget! Poster innlegg nå og da, ellers prøver vi på punkter hver dag. Så får vi se om dekningen til fjells er like bra som til sjøs..

Adios! Voff!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar