Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

lørdag 6. august 2011

Hviledag

Etter 2 1/2 dag med trasking på vei er vi tobeinte ganske sårføtt, og trengte en hviledag.

Onsdag gikk vi avgårde fra Røyrvik i sol og dorgende hete. Primus jakta lemen både langs veien og på leirplassen ved Limimgen. Kom også et par gårdsbikkjer som skulle vokte området sitt, det var ikke så kult med lille hissigproppen vår. Ble ingen konfrontasjon heldigvis, vi kosesnakka alt vi kunne, og så lunta de avgårde etterhvert.. 

Torsdag var det like varmt, sekken var like tung, og vi begynte for alvor å bli såre. Kom oss til Tunnsjø, og fylte vann på den første gården vi kom til, som mang en npl'er før oss fikk vi høre.. :) Fikk anbefalt plena ved samfunnshuset 5 km lenger fram, og da kunne vi også bruke do og dusj. Regnet kom siste stykket, og det var herlig å få på seg tørt tøy under tak! Og jommen fikk vi oss ikke en øl til maten også, nabodamene syntes vi fortjente det.. :)

Fredag fikk vi litt startproblemer, siden det viste seg at dusjgarderoben der vi hadde litt tøy til tørk hadde smekklås... Og da det var ordna og vi hadde kommet et par kilometer avgårde, oppdaga vi at kartmappa lå igjen, og måtte snu. For å bøte litt på forsinkelsene fikk vi haik til sekkene med postbilen til Nordli, og vi kunne spasere lett og ledig videre.

Inn og ut av Sverige, og føttene verka etterhvert også uten sekk. Etter å ha plukka opp sekkene, bestemte vi oss for Lierne gjestegård til søndag, og tok fram tommelen for å komme oss dit... (8km)

Må ellers nevne at Lierne må være Norge-på-langs-kommunen over alle! Npl'ere blir tvunget forbi her langs veien, i mangel av stinett, og blir overøst av lokale gaver, både ullsåler og lefser i lange baner! :) Takk!

Idag har vi bare slappa av, deeiilig!

Ikveld skal vi spise elg-pizza, også haiker vi rett vest til Skjelbreid og grensesøm-stien imorgen. Håper beina er 100% til da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar