Velkommen til turbloggen vår!

Nedenfor finner du blogginnlegg fra turene i 2011.
Ta også en titt på kartet helt nederst, der vi har plottet blå punkter ved hjelp av iPhone og gps. Du kan klikke på punktene for å vise tekst/bilde.
Bilder fra turene finnes fordelt på etapper i kolonnen til høyre.

Vi er ikke ferdig med Norge ennå (se kart), men planlegger å ta resten litt etter litt over noen år. Bare å følge med!

fredag 12. august 2011

På vei hjem med voffen..

Nå har vi loffa i Nord-Trøndelag i ei god uke, hatt både vått og tørt vær, og tilhørende ned- og oppturer. På mandag var vi våte til skinnet, kalde alle tre, og hadde mest lyst til å dra på hytta i en måned istedet for å traske til fjells. Primus skalv som et ospeløv helt til han fikk låne litt dunsovepose, og vi grudde oss til å måtte ta på vått tøy igjen neste dag. Da var ingenting mer deilig enn å våkne uten tromming av regn på teltduken, og å få sol og bris dagen etter. Våte klær tørka på teltduken mens vi spiste frokost. Ny giv!

Nå er vi imidlertid på vei fra Snåsa til Oslo igjen, for å bringe Primus hjem. Ingenting å si på humør eller guts, men med såre poter, masse eksem/sår etter selen og øyekatarr så får det være nok for denne gang. Han har trivdes på lemenjakt på fjellet, som stifinner og reingjeter, og var ivrig med i både lyng og myr. Og telt er helt supert, hele flokken samla i en liten hule.. :) Vi kommer til å savne turkamerat nr 1 når vi er til fjells igjen alene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar